О заключенных
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться212 января 06:39 am
Магчыма, ужо гэтай ноччу Мікола будзе этапаваны. У любым выпадку, яго "турэмны" тэрмін завяршаецца не пазней за 12-га.
Куды - не ведаю... Колькі часу гэта будзе працягвацца - не ведаю таксама. Да апошняга нам так і не паведамілі нічога. Мікола мусіў патэлефанаваць учора-сёння - не далі...
Малюся - хай Гасподзь яго беражэ... Трымайся, мой родны
Марина Адамович
Поделиться317 января 08:20 pm
Мой респект Юрию.
Насколько я помню, вся его вина заключалась в надписи на майке "Лукашенко, уходи".
Больших финансов я ему не подарю, но на карманные расходы - готов поделиться с хорошим человеком...
Поделиться418 января 01:59 am
Вольга Нікалайчык
Вчера, в 3:52
сябры мае - паеду праз 2 дні з сябрамі да палітычнага зьняволенага Юрыя Рубцова на "хімію".
Нам самім цяжка сабраць яму добрую перадачу харчоў. Наведваць часта мы не можам - 280 км туды і 280 назад. Зараз у нас будзе аўто - можам адвесьці шмат. Мяшок бульбы ўжо маем. Адно паліва цягне на круглую суму. Таму прашу далучыцца і дапамагчы харчамі - прымаем усё = гарбату каву сала цукар цукеркі шакалад кансервы крупы макароны сухафрукты мёд сочава печава.
Пішыце!!!!!!!!!!!!!
Будзьма сапраўднымі беларусамі!
Жыве Беларусь!!!
Поделиться518 января 02:18 pm
а как с ней связаться?
Поделиться618 января 03:26 pm
а как с ней связаться?
Поддерживаю. Информацию для всех - на форум! Наша помощь - публичный ответ "болоту" пустословия....
Отредактировано СерегаБел (18 января 03:28 pm)